Product ontwikkeling

      Geen reacties op Product ontwikkeling

Product ontwikkeling is het totale proces van het leveren van een nieuw product of het verbeteren van een bestaand product voor klanten. Het omvat het daadwerkelijke ontwerp en de fabricage van het product, het ontwerp, de ontwikkeling en de marketing van nieuw gecreëerde of nieuwe merkproducten of diensten. Het doel van productontwikkeling is om het marktaandeel van een bedrijf te cultiveren, te behouden en te vergroten door aan de vraag van de consument te voldoen.

Stadia van vooruitgang in productontwikkeling

Bij een product ontwikkelen gaat het om het volgende;

Een marktbehoefte identificeren: producten lossen problemen op.
De kans bepalen: niet elk probleem heeft een productgebaseerde oplossing nodig, en niet iedereen wil voor een oplossing betalen.
Het product interpreteren: sommige oplossingen liggen voor de hand, terwijl andere wellicht de intuïtie van het team nodig hebben.
Anderen zijn onder meer:

– De oplossing valideren.
– Bouwen aan de productroadmap.
– Een minimaal levensvatbaar product creëren.
– De MVP vrijgeven aan gebruikers.

Ontwerpbureau

Het ontwerp bureau is een full-service boetiekontwerpbureau gevestigd in Den Haag. Ze creëren strategische visuele communicatieoplossingen, werken nauw samen met startups, bedrijven en reclamebureaus over de hele wereld om iconische merken en boeiende ervaringen te creëren die mensen verbinden met merken en organisaties.

Het Haags Systeem voor de internationale registratie van nijverheidsmodellen biedt een praktische zakelijke service voor het registreren van maximaal 100 modellen bij 74 overeenkomstsluitende partijen, die 91 landen bestrijken, door middel van het indienen van een enkele internationale aanvraag.

Het ontwerp bureau Den Haag begeleidt je gedurende de levensduur van jouw ontwerpen, van aanvraag, tot bescherming, tot vernieuwing.

Voordelen van het Haags systeem

Het is de snelste manier om internationale bescherming van jouw modellen in meerdere rechtsgebieden te krijgen. Het heeft een minimum aan formaliteiten, een maximum aan tijdwinst en een aanzienlijke kostenefficiëntie. Het is niet belangrijk om individuele nationale aanvragen in te dienen; geen problemen met nationale talen en verschillende valuta's; geen bewaking van meerdere deadlines voor verlenging. Je beheert je registraties centraal via WIPO.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *