Waarom je kinderen uitrusten met SOS armbanden

Kinderen moeten bewegen (klimmen, springen, rennen) om hun gevoelens te uiten, hun spanningen los te laten en zich goed te voelen. Helaas is het mogelijk voor een kind om aan jouw toezicht te ontsnappen. Dus als je op reis gaat en uitgaat (naar het pretpark, de supermarkt, de camping, het strand), zorg er dan voor dat je jouw kinderen uitrust met de SOS armband kind. Want als jouw kind aan jouw bewaking ontsnapt, moet hij of zij snel kunnen worden geïdentificeerd.

Het doel van de SOS-armband voor kinderen

Het belangrijkste doel van een SOS-armband voor kinderen is de politie of een derde partij te voorzien van belangrijke informatie over het kind en zijn of haar ouder in het geval dat het kind zoekraakt. En dankzij de informatie op de armband zal de derde partij of de politie zonder al te veel problemen contact kunnen opnemen met de volwassenen die verantwoordelijk zijn voor het kind. Op de SOS-armbandjes voor kinderen zijn namelijk tekstregels aangebracht waarop volwassenen of ouders rechtstreeks met de hand informatie kunnen schrijven om contact op te nemen (telefoonnummer) en om het kind te identificeren (naam en achternaam).

Beschrijving van de SOS-armbanden voor kinderen

De SOS-armbandjes voor kinderen zijn volledig waterdicht en bestand tegen schuren, zand, water enz. De SOS armbanden zijn gemaakt van siliconen die zeer waterbestendig zijn. De gegevens zijn direct op de armband gegraveerd. Je kunt de kleur van de armband kiezen uit de meer dan 11 kleuren die beschikbaar zijn. SOS armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 14, 16, 18 en 20 cm. Het is raadzaam de maat 18 cm te gebruiken voor kinderen ouder dan 8 jaar, de maat 16 cm voor kinderen van 5 tot 8 jaar en de maat 14 cm voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Een SOS-armband is een extra beveiliging om jouw kind terug te vinden als het verdwaalt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *