3 leuke tips om te doen met je echo foto’s

Tijdens je zwangerschap laat je als het goed is een aantal echo’s maken. Bijvoorbeeld een mooie 3D echo Rotterdam. Maar wat doe je daar dan mee? Het is zonde om ze in de lade te leggen en er nooit meer naar om te kijken. Een echo is een mooie blijvende herinnering aan de zwangerschap. En vooral de pretecho, die heb je extra ingepland, dus daar wil je dan ook wat moois mee doen. Naast dat je ze in een fraai echoboekje kunt plakken hebben we hieronder 3 leuke ideeën om net even wat anders te doen met je 3D echo’s.

Out of the box ideeën

  • Gebruik je echo bijvoorbeeld bij de bekendmaking van de zwangerschap. Leg hem bij een rompertje en een paar schattige babysokjes, of naast de zwangerschapstest en je hebt een prachtig plaatje om wereldkundig te maken dat je zwanger bent.
  • Een ander idee is om de echo te laten verwerken in een foto waar jij met je zwangere buik op staat. Of laat je echo borduren of afdrukken op hout of canvas.
  • Als je kleine baby er dan eindelijk is, is het ook erg leuk om foto’s van je baby met de echo foto’s te maken. Zo kun je mooie vergelijkingen maken.
  • Laat een kerstbal met de echo drukken voor de eerste kerst van je kindje.
  • Je kunt de echo ook in een armband laten verwerken. Zo is je kleintje altijd bij je.

3D pretecho laten maken

De verloskundige in Rotterdam Zuid kan ook live beelden van je baby maken. Tijdens die 3D echo kun je heldere details en verschillende gezichtsuitdrukkingen zoals duimzuigen, een gaap of een prachtige glimlach zien. Je ziet dus heel goed de vorm van je baby en kunt zelfs al een beetje zien op wie de baby lijkt. Deze pretecho kun je laten maken vanaf dat je 25 weken zwanger bent. Ben je zwanger van een tweeling? Kom dan het liefste vóór de 26 weken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.