Bindweefselmassage 

      Geen reacties op Bindweefselmassage 

Zoals de naam al aangeeft, is het bindweefsel het zachte weefsel dat elke structuur in het lichaam omhult, ondersteunt, beschermt en verbindt. Jouw lichaam bevat een doorlopend holster van bindweefsel dat "fascia" wordt genoemd. De fascia biedt structurele ondersteuning voor het skeletsysteem en zachte weefsels (spieren, pezen en nog veel meer). Bindweefselmassage is een effectieve oplossing voor pijnverlichting. Beperkingen in jouw lichaam worden efficiënter losgelaten dan welke andere bekende massagetechniek dan ook. Het biedt je volledige en onmiddellijke verlichting van pijn zonder het gebruik van geweld, aangezien de technieken mild en zacht zijn. CTM vereist geen gebruik van oliën of lotions zoals bij sommige andere massagetechnieken. Het gebeurt door direct contact van een deskundige. De techniek wordt beheerd door langzaam, breed en opzettelijk te zijn. Het is intens maar niet pijnlijk, zodat jouw lichaam tijdens de sessie effectief kan ontspannen. Het is absoluut iets dat iedereen die stress wil verlichten, zou moeten proberen.

Voordelen van bindweefselmassage

Een bindweefselmassage heeft grote voordelen en hieronder worden kort enkele van de belangrijkste besproken.

  • Het geeft je een groter gevoel van welzijn. Je zou een onmiddellijke toename in energie, ademhalingscapaciteit en een verbeterd zelfbewustzijn opmerken.
  • Het verlost je van chronische pijn. De techniek is speciaal ontworpen om pijn in het lichaam te verminderen, om ongemak en onrust te verminderen.
  • Het verbetert je emotionele balans. Meestal zijn onze negatieve reacties op situaties het resultaat van intense stress die een verstoring heeft veroorzaakt tussen lichaam en geest. Met deze techniek wordt stress verpletterd en krijg je een verhoogd zelfbewustzijn.
  • Het verbetert de houding en brengt meer balans in het lichaam.
  • Ten slotte helpt het mensen met blessures en spierverstuikingen sneller te herstellen. Het kan mensen met neuromusculaire aandoeningen helpen, zoals artritis, fibromyalgie, chronisch vermoeidheidssyndroom, multiple sclerose en ALS.

Bindweefselmassage is op maat gemaakt om jouw fysieke en emotionele welzijn te verbeteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.